Over mij

foto credit: Marc Van Liefferinge https://www.flickr.com/photos/marcvl/

Mezelf kort voorstellen, ik ben Danni Hoedemakers. In mijn roze schetsboek teken ik alles wat ik zie en soms ook dingen die ik niet zie. Als eeuwige optimist ben ik ervan overtuigt dat creativiteit en tekenen ons allemaal een beetje gelukkiger maakt.

Sinds 2015 begeleid ik, op de geluksplekken in Hasselt, geluksworkshops, met oefeningen rond positieve psychologie. Ik ben graphic recorder en trainer.

foto credit: Marc Van Liefferinge  https://www.flickr.com/photos/marcvl/

Ik heb een diploma een bachelor in Architectuur. Toen ik nog de verantwoordelijkheid had voor grote bouwprojecten en het team projectleiders en werfleiders, deed ik eigenlijk al een beetje wat ik nu doe.

Verbaasde werfleiders begrepen er niets van. Mijn muren hingen namelijk vol met grote vellen papier, vol kleuren en lijnen. Ik maakte het bouwproces helder met een tekening.

Na tien jaar bouw wilde ik graag wat anders. Dan heb ik bijna twee jaar verander trajecten ( IT en o.a. introduceren nieuwe werkomgeving) bij Amnesty International Vlaanderen begeleid. Ook daar maakte ik gebruik van tekeningen om zaken te verhelderen en te verzachten.

En nu illustreer ik live en begeleid ik workshops.

Klik op de roze knop om mijn instagram pagina te vinden.

foto credit: Marc Van Liefferinge https://www.flickr.com/photos/marcvl/

Uitgestudeerd zal ik nooit zijn. Momenteel studeer ik part-time een bachelor na Bachelor opleiding in beeldende therapie aan de PXL in Hasselt. Er bestaan bedrijfspsychologen, ik denk dat we ook beeldende bedrijfstherapeuten nodig hebben.

%d bloggers liken dit: